Werkervaring

Op mijn twaalfde ben ik begonnen met oppassen. Na een tijd had ik echt heel veel oppas adressen. Ik vond en vind dit echt superleuk om te doen en ik pas nu ook nog regelmatig op daarom staat het natuurlijk ook bij mijn hobby’s. In oktober 2017, op mijn vijftiende, begon ik met mijn eerste echte bijbaantje. Dit was bij de Albert Heijn waar ik werkte als vakkenvuller. Eerst op de versafdeling en toen ik 16 was ook ‘s avonds op houdbaar.


In de tussentijd moest ik voor mijn opleiding stage gaan lopen. Dit heb ik gedaan bij By Gaby. Dit was een klein bedrijf dat in een stoffenwinkel zat. Alleen de eigenaresse werkte daar en een mevrouw waar de stoffenwinkel van was. Ik maakte daar eigenlijk alleen kleding die zij daarna gingen dragen, ik moest dan een patroon uit een tijdschrift overnemen en bijvoorbeeld een broek of een jurk maken. Het leukste dat ik daar heb gemaakt en waar ik ook trots op ben is een kinderjurkje. Deze was voor het kleinkind van de mevrouw van de stoffenwinkel.


Vlees aan het snijden

Na ongeveer anderhalf jaar op de vulploeg te staan ben ik gaan werken op afdeling verkoop. Dit is de deli- en broodafdeling. Ik heb daar gewerkt tot 9 juni 2020, want daarna mocht ik gaan werken bij mijn stagebedrijf en dat kon ik natuurlijk niet laten gaan!


Ik heb namelijk in mijn tweede jaar een half jaar stagegelopen bij Your Whishes dit is een heel groot kinderkledingbedrijf/ merk. Ik heb het daar enorm naar mijn zin gehad en echt super veel geleerd. Het was een totaal andere stage dan mijn eerste stage en dat vond ik leuk. Ik heb geleerd hoe ik kinderkleding, maar ook hoe ik mutsjes, haarbandjes, wiegdekens en zelfs tassen moet maken. Ik deed ook veel andere dingen dan alleen maar naaien. Ik hielp ook veel in het magazijn. Mijn dag varieerde heel erg en ik heb op deze manier echt een kijk gekregen op het bedrijfsleven.Aan het naaienZe waren ook heel blij met mij en dat ik dus de reden dat ik daar mocht blijven werken. Dit vond ik zo’n eer en het bedrijf met medewerkers is zo jong dat ik het echt naar mijn zin had en natuurlijk nog heb. Ik ga er elke dag heen en leer nog steeds heel veel en dat maakt dat ik het er zo naar mijn zin heb.

 • Oktober 2017 - Juli 2019
  Albert Heijn

  Vakkenvullen (Vers en Houdbaar)
  Codeboek lopen
  Kassa

 • April 2019 - Juli 2019
  By Gaby
  (Stagaire) Coupeuse
 • Juli 2019 - Mei 2020
  Albert Heijn
  Afdeling Verkoop (Deli & Bakkerij)
 • Februari 2020 - Juni 2020
  Your Wishes
  (Stagaire) Coupeuse
 • Juni 2020 - Heden
  Your Wishes
  Coupeuse