Over Mij

Hoi ik ben Bo, ik ben geboren op 25 juli 2002 in Breda. Ik ben opgegroeid in Oosterhout en heb een zusje. Ik heb op drie basisscholen gezeten; De Pionier, hier ging ik naar de voorschool, De Westhoek voor 1 jaar en voor de overige 7 jaar De Sterrendonk. Daarna ben ik naar het Effent gegaan op niveau VMBO-t. Dit was een vier jaar durende studie, ik heb in een keer mijn diploma gehaald. Nu zit ik op het ROC Tilburg waar ik de opleiding mode-maat specialist niveau 4 volg. Dit is een opleiding van 4 jaar.

Profiel foto

Hobby's

Ik heb heel veel hobby’s. Een van mijn grootste hobby's is muziek. Ik ga dan ook heel graag maar concerten en festivals. Een paar van mijn favoriete bands zijn: Twenty One Pilots, Greenday en Foofighters. Een festival waar ik bijna elk jaar te vinden ben is Pinkpop. Ik ga dan een weekend lang in een tent kamperen en hoor dan elke dag alleen maar muziek. Dit maakt mij ontzettend blij! Ook houd ik heel erg van zingen en vind dansen en acteren ook heel leuk. Dit heb ik eigenlijk heel mijn leven gedaan. Ik heb van kleins af aan op dansles gezeten en ik zat ook op musical les. Hier bereidde ik dan een heel jaar lang een musical voor en aan het eind van het jaar gaven we een voorstelling voor publiek. Ook gaf ik vaak een show op feestjes, dan zong ik bijvoorbeeld een liedje. Ik heb ook een tijdje privé zangles gehad, maar omdat ik het zo druk kreeg met mijn opleiding ben ik hier helaas helemaal mee gestopt. Ik vind dit nog steeds heel erg leuk om te doen en wie weet komt het er nog een keer van in de toekomst.

PinkpopZingen
Thaiboksen

Thaiboksen

Wat ik ook voor een redelijk lange tijd heb gedaan, maar helaas recent mee moest stoppen door een blessure is Thaiboksen. Ik begon hiermee, omdat ik op zoek was naar een sport die vooral individueel en intensief was. Ik baalde enorm van mijn blessure, want het was echt mijn passie geworden. Ik voelde dat ik sterker werd en meer conditie kreeg (wat ik totaal niet had verwacht), dat voelde ontzettend goed! Vooral het trappen vond ik leuk om te doen. Ik vind het nog steeds echt een fantastische sport en niet alleen om te doen, maar ook om naar te kijken. Mijn boks held is Rico Verhoeven.

Familie

Ik vind het ook leuk om dingen te doen met mijn familie, zoals wandelen in de bossen of op het strand, maar ook ‘s avonds in de tuin zitten bij de openhaard of samen op vakantie gaan en dan dingen bezoeken. In 2019 ben ik naar New York geweest. Ik denk dat dat een van mijn indrukwekkendste vakanties is geweest. Je komt in een totaal andere wereld. Ik heb die vakantie mijn ogen uit gekeken. Ik vond het echt fantastisch!

New york skyline

Oppassen

Ook vind ik bakken, koken en tekenen leuk om te doen. Dit doe ik vaak als ik aan het oppassen ben, wat ook een hobby van mij is. Ik houd echt ontzettend van kinderen. Ik weet ook van mezelf dat ik later heel graag moeder wil worden. Kinderen maken mij heel erg blij en ik vind het superleuk om met ze te spelen, te kletsen en natuurlijk ook te stoeien en te kroelen. Ik vind het altijd heel fascinerend hoe ze denken en wat ze doen, daar kan ik ook echt uren naar kijken. Ik vind het dan ook echt niet erg als ik een keer een hele dag moet oppassen, dan zorg ik ervoor dat de kindjes aan het eind van de dag een super leuke dag hebben gehad.

Foto met baby

Naaien

Wat uiteraard ook een hobby van mij is, is kleding maken. En dan vooral het naaien vind ik superleuk om te doen. Ik kan me ook een hele dag opsluiten in mijn naaikamer en alleen maar dingen maken. Soms hoop ik op wat meer tijd zodat ik dat ook echt kan doen. Wel naai ik in mijn vrijetijd soms ‘s avonds en in het weekend. Ik vind het dan heel leuk om mijn creatie te laten zien aan anderen als het af is! Zie de pagina Creaties om te zien wat ik gemaakt heb.

Foto waar ik aan het naaien benFoto waar naar stoffen aan het zoeken ben