Kunst en tekeningen die ik gemaakt heb

Klik op een foto om te vergroten, klik nog een keer voor een beschrijving.
Pencil rack
Waterverf
Waterverf
Vrijetijdsproject
Waterverf

Dit was een waterverfproject waar ik erg verbaasd was over het eindresultaat. Ik wilde experimenteren met waterverf. Ik had geen doel toen ik ging verven en toch is dit er uitgekomen. Ik ben trots op het resultaat.

Collectie jaar 1
Collectie jaar 1
Vormgeving
Collectie jaar 1

Ik kreeg in mijn eerste jaar de opdracht om mijn eigen collectie te tekenen. Het eindresultaat kan je hiernaast zien. Ik heb me, zoals je ziet, gefocust op jurken. Met deze collectie was het niet de bedoeling dat je hem ook daadwerkelijk ging maken. Het was dus puur een concept.

Van hoofd tot kunst
Van hoofd tot kunst
Vormgeving
Van hoofd tot kunst

Ik had in mijn eerste leerjaar bij vormgeving de opdracht om een gezicht uit te knippen en die op een blad te plakken. Daarna moest ik het volledige blad vol tekenen met abstracte vormen. Het heeft me onzettend veel werk gekost, want het was op een A3 blad. Uiteindelijk vind ik het best wel leuk en vooral bijzonder uitzien.

Deel van eindexamen
Deel van eindexamen
Beeldende vorming
Deel van eindexamen

Dit is een onderdeel van mijn eindexamen beeldende vorming. Ik moest "out of the box" denken, waar ik in het begin erg veel moeite mee had. Toen ik eenmaal iets had bedacht was ik niet meer te stoppen. Ik had vooral nageacht over de kleuren. Het papier en de gebruikte potloden hebben allemaal drie dezelfde kleuren, wat ik gaaf vind. Zelf vind ik het heel mooi geworden.

Twenty One pilots tekening
Twenty One pilots tekening
Vrijetijdsproject
Twenty One pilots tekening

Dit is de tekening waar ik het aller trotst op ben. Ik heb het een paar jaar geleden getekend, omdat ik me verveelde. Het is een tekening van één van mijn favoriete bands, namelijk Twenty One Pilots. Ik heb mezelf laten inspireren door plaatjes van Pinterest. Ik vind het erg leuk om met fineliners te werken en was opzoek naar ideeën, dus heb ik het ontwerpt niet helemaal zelf bedacht. Ondanks dat vind ik hem goed gelukt

Handlettering
Handlettering
Vrijetijdsproject
Handlettering

Dit heet handlettering, iets wat ik leuk vind om te doen. Zoals ik al eerder hebt gezegd, houd ik erg van fineliners en dit kan je er dus ook mee doen! Op deze foto zie je mijn slaapkamer muur die ik vol had hangen met positieve en leuk versierde teksten. Ik word er vrolijk van en ik kan het uren doen.

Deel van eindexamen
Deel van eindexamen
Beeldende vorming
Deel van eindexamen

Ik kreeg de opdracht een vis een eigen leven te geven door met allerlei materialen te tekenen en te experimenteren. Ik heb van alles geprobeerd, zelfs latex, maar elke keer vond ik het net niet goed genoeg. Opeens bedacht ik het om de vis op een gezicht te schilderen, want het oog heeft de vorm van het lichaam van een vis en dit is het geworden. Ik heb hiermee mijn eindexamen gehaald.